My Little Pony: The Movie (2017)

Animatie, Aventuri, Comedie | 1 Ora 39 Min
Nota IMDB:
0/10
0

Informatii Film

  • Data Lansarii: 06 oct., 2017
  • Gen: Animatie, Aventuri, Comedie
  • Tara: USA

Descrierea Filmului

Poneii din Equestria se pregatesc pentru primul lor Festival de Prietenie din Canterlot, care este organizat de Printesa Twilight Sparkle. Festivitatile sunt intrerupte de o invazie de creaturi monstruoase conduse de comandatul Tempest Shadow, un unicorn cu cornul rupt. In timp ce Tempest Shadow foloseste orburile magice pentru a le impietri pe cele patru pintese alicorn, Twilight Sparkle reuseste sa scape si porneste in cautarea hipogrifilor pentru a le cere ajutorul.
In aceasta aventura, Twilight este insotita de prietenii ei: Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity, Applejack, Fluttershy si Spike. In drumul lor il intalnesc pe motanul Capper care se ofera sa ii ajute, insa adevaratul sau plan era sa ii vanda pentru a-si plati datoriille. Cu toate acestea, el va intelege ce inseamna prietenia, dupa ce Rarity ii arata generozitatea sa, reparandu-i haina. Ajutati de Capper, cei 7 prieteni reusesc sa se ascunda la bordul unei aeronave de livrare, conduse de un echipaj de pasari. Cand sunt descoperiti, ei afla ca pasarile care acum livreaza marfa, au fost de fapt pirati, fortati sa lucreze in serviciul Regelui Storm.
Tempest Shadow il aduce pe Capper sa o indrume spre ei, dar el o ghideaza in directia opusa, incercand sa isi protejeze noii prieteni. Rainbow Dash ii convinge pe pirati sa sfideze ordinele Regelui Storm si sa ii duca in Regatul Hipogrifilor de pe Muntele Aris. Pentru a sarbatori, ea creeaza un curcubeu supersonic, atragand atentia lui Tempest, care realizeaza tradarea lui Capper si porneste pe urmele lor.
Cei 7 prieteni reusesc sa scape intr-un balon improvizat cu aer cald, inainte ca Tempest sa distruga nava in care se aflau. Ajungand pe Muntele Aris, constata ca este pustiu. Ei exploreaza ruinele si devin captivi intr-o caverna subacvatica, de unde sunt salvati de Printesa Skystar care ii duce la casa ei submarina, Seaquestria. Skystar le dezvaluie ca ei sunt adevaratii hipogrifi, transformati de o perla magica folosita de mama ei, Regina Novo, pentru a se ascunde de Regele Storm.
Regina Novo transforma poneii in ponei-de-mare si pe Spike intr-un peste balon. Exact atunci cand poneii reusesc sa castige increderea Reginei Novo, care le ofera ajutorul sau pentru a salva Equestria, Twilight este prinsa incercand sa fure perla magica, determinand-o pe regina sa alunge intregul grup la suprafata.
Abandonata de prietenii ei din cauza actiunilor sale, Twilight este rapita de Tempest si adusa in fata Regelui Storm care ii fura magia, pentru a putea stapani Equestria. Intre timp, Tempest ii dezvaluie lui Twilight povestea vietii ei si cum si-a rupt cornul in copilarie, pierzandu-si increderea in prietenie.
Cand Tempest Shadow realizeaza ca Regele Storm a tradat-o, neavand intentia sa ii repare cornul, asa cum i-a promis, ea se hotaraste sa creada in magia prieteniei si o salveaza pe Twilight.
In final, cele 6 prietene reusesc sa il invinga pe Regele Storm. Festivalul Prieteniei reincepe, iar poneii sarbatoresc victoria alaturi de noii lor prieteni. Twilight o convinge pe Tempest sa li se alature, producand un spectacol de artificii cu magia ei si acceptand fericita prietenia grupului.

Trailere

trailere
x

My Little Pony: The Movie

Animatie, Aventuri, Comedie

Comentarii ( 0 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x