Bright (2017)

Actiune, Crima, Fantastic | 1 Ora 57 Min
Nota IMDB:
0/10
0
Bright

Informatii Film

  • Actori: Will Smith
  • Data Lansarii: 22 dec., 2017
  • Gen: Actiune, Crima, Fantastic
  • Tara: USA

Descrierea Filmului

Bright este o productie Netflix care il aduce pe Will Smith in rolul principal.
Actiunea filmului are loc in Los Angeles, intr-o lume fantastica in care oamenii traiesc impreuna cu orci si elfi. Ofiterul de poliție LAPD Dayl Ward este primul politist om care are ca partener pe ofiterul de politie orc, Nick Jakoby. Cand Ward incepe sa se indoiasca de loialitatea colegului sau atunci cand este impuscat de un orc si Jakoby nu captureaza criminalul.
In timpul unei patrule, cei doi ofiteri aresteaza un barbat care le destanuie ca exista o profetie conform careia Ward este binecuvantat. Intre timp, Afacerile Interne il presioneaza pe Ward sa afle adevarul despre evadarea orcului care l-a impuscat, pentru a-l putea concedia pe Jakoby.
Departamentul magic al FBI-ului interogheaza un membru al grupului terorist Shield of Light si descopera ca pregatesc intoarcerea Lordului Intunecat, care va distruge lumea. Ward si Jakoby sunt trimisi intr-o misiune in care o intalnesc pe Tikka, elful care detine bagheta magica ce ar putea distruge lumea daca ajunge in mainile maleficei Leilah. Vor reusi cei doi parteneri sa o protejeze pe Tikka si sa salveze lumea?

Trailere

trailere
x
Bright

Bright Trailer

Actiune, Crima, Fantastic

Comentarii ( 0 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x