Lily Collins

Actrita
Lily Collins

Informatii Personale

  • Nume complet: Lily Jane Collins
  • Data nasterii: 18 Martie 1989
  • Locul nasterii: Guildford, Surrey, Anglia

Biografie

Lily Collins este o actrita britanico-americana, model si scriitoare. Este fiica muzicianului englez Phil Collins si a actitei americane Jill Tavelman.

Primul ei rol a fost la varsta de 2 ani in seria BBC Growing Pains. A studiat jurnalismul la Universitatea din California de Sud si in adolescenta a scris pentru revistele Seventeen, Teen Vogue si The Los Angeles Times.
Ea a fost numita Modelul International al Anului de catre revista Glamour din Spania, dupa ce a fost aleasa de Chanel sa poarte una dintre rochiile sale la Hotel de Crillon in 2007.

In 2009, Collins a aparut in doua episoade din seria 90210 si a jucat in filmul The Blind Side.

In 2011, ea a interpretat-o ​​pe fiica preotului razboinic Lucy in thrillerul “Priest”, alaturi de Paul Bettany. In acelasi an a jucat in filmul de actiune “Abduction” cu Taylor Lautner.

In 2012, Collins a interpretat-o pe Alba ca Zapada in filmul Mirror Mirror, o adaptare a basmului Alba ca zapada si cei sapte pitici, impreuna cu Julia Roberts, regina rautacioasa Clementianna. Tot in 2012, Collins a interpretat-o ​​pe Samantha in Stuck in Love, alaturi de Jennifer Connelly, Logan Lerman si Greg Kinnear.
Collins a jucat apoi in rolul lui Clary Fray in The Mortal Instruments: City of Bones.

In octombrie 2013, Collins a aparut in videoclipul “City of Angels” al trupei Thirty Seconds to Mars.

In 2014, Collins a jucat rolul lui Rosie Dunne in adaptarea filmului Love, Rosie, alaturi de Sam Claflin, scrisa de Cecelia Ahern.

Lily Collins a avut apoi rolul principal ca Marla Mabrey, alaturi de Alden Ehrenreich, in comedia romantica “Do not Apply” (2016).

Filmografie

Trailere

trailere
x
Lily Collins

Love, Rosie Trailer

Actrita

x