Piratii din Caraibe: La capatul lumii (2007)

Actiune, Aventuri, Fantastic | 2 Ore 49 Min
Nota IMDB:
0/10
0

Informatii Film

Descrierea Filmului

Cei noua lorzi pirati ai Consiliului Fratilor sunt convocati sa se adune in Golful Epavei pentru a combate dubla amenintare reprezentata de Beckett si Jones. Desi a fost dus in Lumea lui Davy Jones, Jack Sparrow trebuie sa fie prezent la intalnire deoarece nu a reusit sa lase mostenire piesa de opt unui succesor. Cele noua piese de opt o pot elibera pe zeita Calypso. Barbossa, reinviat, conduce echipajul lui Sparrow in Lumea lui Davy Jones folosind hartile Piratului Lord Sao Feng. Acolo, Jack are halucinatii cu un intreg echipaj avand ca membrii pe el insusi, fiecare reprezentand un aspect a personalitatii sale. Dupa ce Barbossa si echipajul il gasesc, Sparrow descifreaza un indiciu pe harta care arata ca trebuie sa aduca Perla Neagra cu susul in jos pentru a iesi din Lumea lui Davy Jones; la apusul soarelui, corabia ajunge exact la timp in lumea celor vii.
Perla Neagra si Olandezul Zburator se confrunta intr-o ultima batalie in timpul unui vartej creat de Calypso. Sparrow fura inima lui Davy Jones, dar cand Jones il raneste mortal pe Will, Sparrow il ajuta sa injunghie inima, omorandu-l pe Jones si desemnandu-l pe Will noul capitan al Olandezului Zburator.
Barbossa preia din nou comanda asupra Perlei Negre si a hartilor lui Feng, lasandu-l Jack in Tortuga. Din fericire, Jack decupase deja centrul hartii porneste intr-o noua aventura catre Fantana Vietii.

Trailere

trailere
x

Piratii din Caraibe: La capatul lumii Trailer

Actiune, Aventuri, Fantastic

Comentarii ( 0 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x