Bogdan Dumitrache

Actor
Bogdan Dumitrache

Informatii Personale

  • Nume complet: Bogdan Dumitrache
  • Data nasterii: 2 Mai 1977
  • Locul nasterii: Bucuresti, Romania

Biografie

Bogdan Dumitrache este un actor roman de teatru, voce, film si televiziune, fiind insa cunoscut publicului larg in special pentru rolurile sale de pe marele ecran. Dumitrache a terminat facultatea de teatru in anul 1999 la clasa profesorului Mircea Albulescu, debutand la teatrul „Constantin Nottara” in anul 2000 cu piesa Trilogie Belgradeană. In 2002 infiinteaza impreuna cu actorul Dragos Bucur agentia de casting ExitFilms.
Bogdan Dumitrache a obtinut premiul la categoria „cel mai bun actor” a Festivalului de Film de la San Sebastián pentru rolul din pelicula „Pororoca”, de Constantin Popescu.

Filmografie:
Pozitia copilului (2013)
Din dragoste cu cele mai bune intenții (2011)
Loverboy (2011)
In deriva (2010)
Tabasco (2010)
Captivi de Craciun (2010)
Oul de Cuc (2009)
Portretul luptatorului la tinerete (2009)
Lectia de Box (2007)
Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (2006)
Crash Test Dummies (2005)
Le tramway d’Andréa (2005)
Moartea domnului Lazarescu (2005)
Trafic (2004)
Accords et à cris (2002)

Filmografie

  • Numele Filmului

    Nota

  • Pororoca

    Drama, Psihologic, Thriller

    0 /10

Trailere

trailere
x
Bogdan Dumitrache

Pororoca Trailer

Actor

x