Steven Spielberg a anuntat data de lansare a productiei pentru “Indiana Jones 5”, spunand ca filmarile vor incepe primavara viitoare.

Potrivit rapoartelor media, directorul a confirmat duminica seara, la Rakuten TV Empire Awards ca va incepe productia in luna aprilie in Marea Britanie.

“Intotdeauna merita sa calatoresc atunci cand urmeaza sa lucrez cu marile talente ale Marii Britanii”, a declarat Spielberg in timpul discursului sau de acceptare, potrivit ComicBook.com. “Actorii, echipa, toti cei care m-au ajutat sa-mi fac filmele aici, vor continua sa ma ajute cand ma intorc in aprilie 2019 pentru a realiza al cincilea film Indiana Jones chiar aici.”

Stabilita initial la data de 19 iulie 2019, lansarea filmului a fost amanata pe 10 iulie 2020. Spielberg il va readuce pe starul Harrison Ford. Actorul “Star Wars” va avea 76 de ani cand vor incepe filmarile. Proiectul a fost anuntat in 2016.

Kathleen Kennedy si Frank Marshall se vor intoarce in productie. Filmele au insumat aproximativ 2 miliarde de dolari la box office-ul global.

Deocamdata, Spielberg urmeaza sa lanseze “Ready Player One” pe 30 martie. Cel mai recent a regizat “The Post”, care a fost nominalizat pentru doua Oscaruri si a castigat premiul AFI pentru Filmul Anului.

Lasă un răspuns