Super Bowl LIIUniversal Pictures a dezvaluit cel de-al doilea trailer oficial pentru Jurassic World: Fallen Kingdom in cadrul Super Bowl LII. Trailerul incepe cu o vanatoare bizara in interiorul Parcului Jurassic, insotita de o gheara sinistra si amenintatoare a unui dinozaur care sperie o fetita, trezind-o din somn.

O voce incepe sa vorbeasca despre miracolul de a vedea dinozaurii pentru prima data, pe masura ce personajul lui Chris Pratt interactioneaza cu un pui de velociraptor care pare a fi Blue, un vulcan explodeaza, iar personajul lui Justice Smith transporta cu elicopterul un dinozaur biped.

In continuare o vedem pe Bryce Dallas privind un tiranozaur, Pratt imblanzind un velociraptor si o explozie pe marginea unei stanci. Povestitorul ne explica faptul ca Parcul Jurassic si insula fac parte din trecut si ca acum privim spre viitor, in timp ce il vedem pe Chris Pratt ingrijind un velociraptor, iar echipajul fugind de explozii si dinozauri.

Apoi gasim un indiciu despre ceea ce urmeaza, pe masura ce vedem o silueta a unei creaturi neidentificate si velociraptorul prietenos, acum loial echipajului, care o pandeste. Apar mai multe imagini cu dinti giganti de dinozaur inainte sa vedem ca un om care intentioneaza sa impuste echipajul lui Pratt, este atacat de un dinozaur.

Din primul trailer am primit cateva detalii despre Fallen Kingdom, descoperind ca acesta se invarte in jurul Claire (Bryce Dallas Howard), care infiinteaza un grup de protectie a dinozaurilor, ajutandu-l pe Owen (Chris Pratt) sa ii transporte de pe insula.

Jurassic World: The Fallen Kingdom va fi lansat pe 22 iunie si este regizat J.A. Bayona, in timp ce regizorul Jurassic Park, Steven Speilberg este acum producator executiv.

Lasă un răspuns